Leegstaand vastgoed brengt altijd zorgen met zich mee. Door middel van tijdelijke bewoners (antikrakers) of tijdelijke werkplekken beschermen wij uw vastgoed tegen diefstal, inbraak, kraak en verwaarlozing. We zorgen ervoor dat uw pand en de buurt weer leefbaar worden. Daarnaast zorgen we ervoor dat het pand keurig wordt onderhouden en rapporteren we eventuele calamiteiten direct.

Wilt u niet vastzitten aan langlopende contracten? De gebruikers verblijven in uw pand op basis van waterdichte bruikleenovereenkomsten met een opzegtermijn van 28 dagen. Op deze manier behoudt u de flexibiliteit om het pand weer in eigen beheer te nemen. Tijdens de bruikleenovereenkomst doet Casalex maandelijkse controles op naleving van de gemaakte afspraken en inspecties van het pand.

Wij nemen al uw zorgen uit handen, van intake tot oplevering. In de meeste gevallen zijn onze diensten voor u als vastgoedeigenaar kosteloos. 

Met leegstandsbeheer van Casalex bent u ervan verzekerd dat uw leegstaande pand goed wordt beschermd en onderhouden. Bovendien leveren we samen een positieve bijdrage aan de maatschappij.