Verhuurbeheer

Casalex is uw betrouwbare partner voor de verhuur van onroerend goed.

Wij verhuren een breed scala aan huurwoningen waaronder appartementen, studio’s, huizen en kamers.

Ons doel is enerzijds om huurders te helpen de perfecte woning te vinden die voldoet aan de behoeften en budget. Anderzijds om vastgoedeigenaren volledig te ontzorgen bij het complexe proces van verhuur.

Casalex biedt een volledig beheerde service die ervoor zorgt dat uw eigendom wordt gepromoot bij een groot aantal potentiƫle huurders.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die u kan helpen uw onroerend goed te verhuren, neem dan vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen. Wij zijn toegewijd aan het bieden van een professionele en persoonlijke service die uw vertrouwen waard is.

Leegstandbeheer

Casalex is meer dan alleen een verhuurbedrijf. Wij zijn ook uw partner als het gaat om verhuur- en leegstandbeheer. Onze slimme oplossingen bieden bescherming tegen diefstal, inbraak, kraak en verwaarlozing voor leegstaand vastgoed. 

Onze invulling op maat is gericht op het bedienen van mensen voor wie het momenteel moeilijk is om een geschikte woon- of werkruimte te vinden, zoals jongeren, ondernemers en atelierhouders. 

Door leegstaande panden te benutten, creƫren wij win-winsituaties waarbij kwaliteit en maatschappelijk belang voorop staan. Of u nu een pand wilt verhuren of juist wilt beschermen tegen leegstand, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw behoeften voldoen.

Persoonlijk

Wij hechten veel waarde aan korte lijnen met zowel de vastgoedeigenaar als de gebruiker. Om die reden zijn we dan ook 24 uur per dag bereikbaar via een persoonlijk telefoonnummer. 

Flexibel 

Voor elk type vastgoed hebben wij een geschikte en flexibele oplossing. Onze gebruikers en tijdelijke huurders zijn op de hoogte van eventuele korte opzegtermijnen waarmee eigenaren de flexibiliteit behouden om het vastgoed snel terug in eigen beheer te nemen.

Betrouwbaar

In onze werkwijze zijn we eerlijk en integer en houden we ons aan de wettelijke regels. We werken met gescreende gebruikers die verantwoord omgaan met het vastgoed en de omgeving. 

Voor zowel de vastgoedeigenaar als de gebruikers halen wij het beste uit het vastgoed en leveren daarmee een positieve bijdrage aan de maatschappij. 

Wil je meer informatie van ons of heb je advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!