Leegstaand vastgoed brengt zorgen met zich mee. Via tijdelijke verhuur of tijdelijke bewoning zorgt Casalex ervoor dat uw leegstaande vastgoed wordt beschermd tegen diefstal, inbraak, kraak en verwaarlozing. We geven het pand in gebruik als werkruimte of woonruimte aan gescreende ondernemers of bewoners. Ook als bewoning niet mogelijk of wenselijk is zorgen we ervoor dat uw pand goed beschermd wordt door middel van periodieke inspecties of slimme camerasystemen. 

Wilt u niet vastzitten aan langlopende contracten? De gescreende bewoners of ondernemers verblijven in uw pand op basis van tijdelijke bruikleenovereenkomsten. 

Op deze manier bent u flexibel om het pand weer in eigen beheer te nemen. Tijdens de bruikleenovereenkomst doet Casalex maandelijkse controles op naleving van de gemaakte afspraken en inspecties van het pand.

Wij nemen al uw zorgen uit handen van intake tot oplevering. 

Met leegstandbeheer van Casalex bent u ervan verzekerd dat uw leegstaande pand goed wordt beschermd en onderhouden. We zorgen ervoor dat uw pand en de buurt weer leefbaar worden en bovendien leveren we samen een positieve bijdrage aan de maatschappij.

Neem gerust contact met ons op. We helpen graag uw leegstaande vastgoed een tijdelijk andere invulling te geven. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en hebben voor elk type vastgoed een geschikte en flexibele oplossing.